Poslovno savjetovanje

UDRUGA CONVENTUS nudi usluge savjetovanja u vezi s poslovanjem i upravljanjem ugostiteljskih objekata. Temeljem dugogodišnjeg iskustva stečenog radom na svim poljima ugostiteljskog poslovanja imamo referencu za rješavanje problematike. Našim uslugama nudimo vam visoku razinu efikasnosti, optimizaciju profita te maksimalni naglasak na unapređenju poslovanja Vašeg ugostiteljskog objekta. Uloga nas kao savjetnika izišla je iz tradicionalnih okvira te uz znanje i iskustvo iz različitih područja možemo pouzdano odgovorili na sve složenije zahtjeve suvremenog poslovanja. Poseban naglasak stavljamo na nova poduzeća kojima je potrebna stručna pomoć iz svih područja poslovanja. S povjerenjem nam se obratite u svakom trenutku. Savjetima možemo olakšati Vaše poslovanje i voditi Vas u smjeru kojem želite ići.

Naše usluge uključuju

  • Upravljanje zalihama i nabavom: Pružanje savjeta o efikasnom upravljanju zalihama hrane, pića i potrošnog materijala kako bi se smanjili troškovi i minimizirali gubici.
  • Unapređenje kvalitete usluge: Razvoj strategija za poboljšanje kvalitete usluge, uključujući obuku osoblja, implementaciju standarda poslovanja i prikupljanje povratnih informacija od gostiju.
  • Marketing i promocija: Razvoj marketinške strategije usmjerene na privlačenje novih gostiju i zadržavanje postojećih, kroz online i offline kanale komunikacije, kao i kroz kreiranje posebnih ponuda i događaja.
  • Upravljanje troškovima: Analiza troškova poslovanja s ciljem identifikacije mogućnosti za smanjenje troškova, optimizaciju procesa i povećanje profitabilnosti.
  • Prilagođavanje digitalnoj transformaciji: Pomoć u implementaciji tehnoloških rješenja poput softvera za upravljanje objektom kako bi se poboljšalo poslovanje i konkurentnost.
  • Održavanje higijenskih standarda: Pružanje smjernica i podrške u održavanju visokih higijenskih standarda kako bi se osigurala sigurnost hrane i zadovoljstvo gostiju.
  • Diversifikacija poslovanja: Razvoj strategija za diverzifikaciju poslovanja kroz dodavanje novih usluga poput cateringa, prodaje proizvoda ili organizacije specijalnih događaja.
  • Upravljanje radnom snagom: Savjetovanje o efikasnom upravljanju osobljem, uključujući regrutaciju, obuku, motivaciju i zadržavanje talentiranih zaposlenika.
  • Analiza konkurencije i trendova: Redovita analiza konkurencije i praćenje trendova u ugostiteljskoj industriji radi prilagodbe poslovnih strategija i ostvarivanja konkurentske prednosti.

Svaki od ovih segmenata može se prilagoditi specifičnim potrebama i izazovima koje ugostiteljski objekt može imati u određenom kontekstu.

Kako radimo?

U svijetu ugostiteljstva, ključ uspjeha leži u prilagodljivosti, inovaciji i izvrsnosti u pružanju usluga. Kako bismo podržali naše klijente i članove u postizanju ovih ciljeva, naš pristup poslovnom savjetovanju u ugostiteljstvu temelji se na dubokom razumijevanju sektora i personaliziranom pristupu svakom klijentu.

Kada se upustimo u rad s našim klijentima, prvo provodimo temeljitu analizu njihovog poslovanja, uključujući pregled menija, upravljanje zalihama, kvalitetu usluge, marketinške strategije i financijsko upravljanje. Ova analiza omogućuje nam da identificiramo ključne izazove i prilike te oblikujemo prilagođene strategije za unapređenje poslovanja.

Naš pristup je proaktivan i fleksibilan, uvijek se prilagođavajući promjenjivim potrebama i dinamičnom okruženju ugostiteljskog sektora. Kontinuirano pratimo trendove, analiziramo konkurenciju i pružamo našim klijentima najnovije informacije i najbolje prakse kako bi ostali korak ispred.

Kroz našu stručnost, predanost i suradnju s klijentima, osiguravamo da njihovi ugostiteljski poslovi ne samo opstanu, već i prosperiraju u sve zahtjevnijem tržištu. Naš uspjeh mjerimo kroz njihov uspjeh, a zadovoljstvo naših klijenata ključna je mjera učinkovitosti našeg rada.

Naše usluge možete zatražiti jednokratno kada Vam zatrebaju, na mjesečnoj bazi prema jednom od ponuđenih planova, a po dogovoru i u skladu s Vašim potrebama možemo kreirati plan usluga prema potrebama Vašeg poslovanja.

Paketi usluga